Moderna lokaler i inspirerande omgivningar

Moderna kontor i historisk miljö

Modernakontor DSC9053

På Stora Wäsby kan du arbeta i moderna lokaler omgiven av en storslagen natur med storstadens kommunikationer inpå knuten. Arlanda ligger 15 minuter bort med bil. Pendeltågen tar dig dit eller in till Stockholm.

Lokalerna på Stora Wäsby kan anpassas för företag med allt från 4 till 40 anställda. I de renoverade stallen finns 2 500 kvadratmeter kontorsyta som kan anpassas efter stor eller liten verksamhet. Det vackra Orangeriet erbjuder 500 kvadratmeter kontorsyta i en enastående byggnad.

Varje företag har en egen, representativ entré. Bredband finns i alla lokaler och i det gamla stallet finns ett större konferensrum. Vid behov finns tillgång till lagerlokaler av olika storlekar.

Stora Wäsby erbjuder ändamålsenliga lokaler, betande hästar utanför fönstren och konkurrenskraftiga hyresvillkor. Besök oss och upplev själv en unik och inspirerande arbetsplats.

Är du intresserad? Kontakta oss, telefon: 08- 590 954 00, e-post info@storawasby.se.

Lediga objekt

Lediga Obj

Kontorsytorna kan skräddarsys efter hyresgästernas behov.

Objekt 1
En trappa upp i det renoverade 1700-talsstallet finns det ca 300 kvm fördelat på 12 rum, exklusive en välkomnande entré med öppen kökslösning.

Stora Wäsby Förvaltnings AB, 194 37 Upplands Väsby, telefon: 08-590 954 00, e-post: info@storawasby.se